Po Stezce Vltavy s kamerou

Chystáte se na výlet na Budějovicko a chcete objevovat kouzlo Stezky Vltavy? Stejný nápad už mělo před vámi také několik známých tvůrců, kteří si s sebou vzali kameru a své zážitky zdokumentovali ve videích na Youtube nebo IGTV. Díky tomu máte plánování bez námahy a inspiraci doslova na jedno kliknutí.

Na vodě s Weef

“Míň věcí, víc zážitků”, to je heslo Veroniky Bernard známé pod přezdívkou Weef. Stezku Vltavy projela od Českých Budějovic po Koloděje nad Lužnicí a ve svém videu přináší spoustu zajímavých tipů.


Kluci z Prahy v Budějcích

Janek Rubeš se stal doslova legendou díky svému kanálu Honest Guide, ve kterém zahraniční turisty upozorňuje na nástrahy Prahy, ale také ukazuje skrytá místa a nevšední tipy. Janek se svý kameramanem Honzou jsou známí jako Kluci z Prahy a v současnosti tvoří také pro české publikum. Kromě Prahy dokumentují i další lokality a právě do oblasti Budějovicka se vydali už několikrát.

Podívat se tak můžete, co Janek s Honzou doporučují přímo v Budějovicích, ve městě, které by podle nich měl navštívit každý…


...nebo prozkoumat Stezku Vltavy z pohledu cyklisty a vyrazit na výlet na elektrokolech z Budějc do Týna nad Vltavou. Btw také uvidíte Janka zdolat Ferratu Hluboká.

 

IGTV průvodce

Budějovicko prozkoumal také Vojen v rámci série IGTV videí na kanálu Jižní Čechy. Dvoudenní výlet začal přímo v jihočeské metropoli a poté vyrazil na kole podél Vltavy až na Hlubokou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Instagram: @stezkavltavy

Silvestrovské propagační plavecké závody… Letošní novinkou Českobudějovického adventu byl… Vánoční nasvícená @zoohluboka  až do 8.1.2023
🚩 … Vánočně nasvícená zoo - @zoohluboka 🎄♥️
… 🐟 Rybářské slavnosti na Hluboké - Munický rybník… Přijeďte si vyzkoušet zajištěné lezení nad vodou.… Přijďte fandit 🇨🇿 na mezinárodní závody v… Mistrovství Evropy Juniorů 2022 🌊
🚩 Vodácký Areál… VEČERNÍ POHÁDKOVÁ ZOO 18.8.2022

I v letošním… Přírodovědné muzeum Semenec v Týně nad Vltavou. 
… 🔥Na základě žádosti pro zajištění dostatečného…

Inspirujte se